C-box

Link csere oldal(linkexchange page)
Egy hely, ahol ingyen lehet hirdetni az oldalakat, regisztráció nélkül. Az ok amiért megalakult, hogy sok helyen nem szívesen fogadják, a kezdő honlapokat, blogokat. Nem az üres blogokra gondolok, címmel ellátva, inkább a nemrégen nyílt oldalakra. A felsorolt kategóriák az oldalaknál elérhetők.
Linkcsere részletek leírása. A linket az
üzenetek(guestbook)oldalon is lehet ajánlani. * Ha nem találnál kategóriát, akkor készülhet új.

Vendégkönyv(guestbook)

2012. augusztus 15., szerda

Photoshop


 

(Háttérkép, gif, photoshop)
Photoshop ismertetése részletesen. Elsősorban a magyar nyelvűekre gondoltunk, de van képekkel apró fordító is készítve. A tutoriálok illusztrálva és leírva szerepelnek. Az eszközök használata részletesen és kész képekkel van bevezetve. Betűk díszítése pontosan leírva és elkészítve. Tippek a könnyebb használhatósághoz, de kérdezni is lehet a fórumban. Letölthető néhány saját készítésű photoshop kiegészítő: betűk, ecsetminta, minta(pattern), stílus. Az ismertetésben szerepel, hogy ezeket hogy tehetjük be a programba, vagy hogyan érhetjük el kívülről. A galériában háttérképe és gifek színesítik a kínálatot.
Ezeken kívül mindaz szerepel ami az átlagos weboldalakon. Ingyenes zenés képeslapküldő minden alakalomra, animált képek is vannak közöttük és széles a választék. A galéria kínálata is elküldhető képeslapnak. Képeslap alapok csak felírat kell rájuk, egyediek, ezért különlegesek. Képeslap keretet lehet választani, ha valaki a saját képét szeretné keretezni.
Webdesign kellékek: sorminták, hátterek, természetes díszítők. A minták választéka színben és animációban eltérő, akadnak mozgó(glitter) minták is.
Komplett weboldalak: Fejléc, háttér, banner, button. A színek harmonikusan illeszkednek egymáshoz. Egyedi bannerek és buttonok mindenkinek és külön a rajongóknak pár kedvenc személlyel. Ismertető, hogy hogean készítheted el magad, ha ezt szeretnéd. Néhány egérkövető kurzor is található.
Az oldalról bármelyik elvihető ingyen, amennyiben használatra kell, nem gyűjteménynek.
http://czizella.lapunk.hu

6 megjegyzés:

Köszönöm a hozzászólást!




Google PageRank





linkcsere



linkcsere


Google Pagerank mérés, keresooptimalizálás

Web Link Exchange - Linkcsere