C-box

Link csere oldal(linkexchange page)
Egy hely, ahol ingyen lehet hirdetni az oldalakat, regisztráció nélkül. Az ok amiért megalakult, hogy sok helyen nem szívesen fogadják, a kezdő honlapokat, blogokat. Nem az üres blogokra gondolok, címmel ellátva, inkább a nemrégen nyílt oldalakra. A felsorolt kategóriák az oldalaknál elérhetők.
Linkcsere részletek leírása. A linket az
üzenetek(guestbook)oldalon is lehet ajánlani. * Ha nem találnál kategóriát, akkor készülhet új.

Vendégkönyv(guestbook)

2012. augusztus 14., kedd

Kzella oldala



 (vers, próza, fotó)
Prózai írások az élet mindennapjairól és a természet apró szépségeiről. Vannak rövidebb kis történetek és hosszabbak, novella, kisregény. Egy része a mindennapok apró mozzanat kicsit kiszínezve a költői szabadsággal. Pár mese, kicsiknek és nagyobbaknak, prózában, de akad gyermekvers, röviden és nagyobb lélegzetű. A felnőtteknek szóló rímek világában is szétnézek, elég nagy választékban, a szabad versektől a haikuig. Az ihlető az Alföld, de ha távolabbra megyek onnan is hozok lejegyezni való élményeket. Az emberi érzelmek is megjelennek a szerelmes verstől a szomorúbb dolgokig. Nem mindig vidám az ember, de akkor is tud írni, csak a hangulat sötétebb. Egy mini újság a fantázia birodalmában segít nézelődni. A sci-fi is kapott helyet szövegben és grafikai alkotásokban a galériában és az oldalakon..
Két szótár: az egyik az alföldi tájszavakat mutatja be, ahogy én tapasztaltam. A másik szlengszavak gyűjteménye, amelyek még nem teljesen elfogadottak a közhasználatban. Nem minden szó, a jó ízlést sértők kimaradtak (és a számomra ismeretlenek).
A galériában saját fotók és grafikák vannak. A választék jelentős, a galériában jelenleg 1800 fölött van a képek száma, mindegyik alkalmas egyedi képeslapnak és el is lehet küldeni. Ingyenes zenés képeslapokat a képeslapküldőből is küldeni lehet(1300)lehet. Néhány darab idézettel, a többi  írással ellátva a megfelelő alkalomra. Az oldalakon elszórva is akad néhány illusztráció. Pár dekorációs elem a természetből. Saját videók képekből összefűzve. Online(legális) ingyenes olvasnivalók linkjei.

http://kzella.qwqw.hu

 http://u4.hu/x/4xd



Google PageRank





linkcsere



linkcsere


Google Pagerank mérés, keresooptimalizálás

Web Link Exchange - Linkcsere