C-box

Link csere oldal(linkexchange page)
Egy hely, ahol ingyen lehet hirdetni az oldalakat, regisztráció nélkül. Az ok amiért megalakult, hogy sok helyen nem szívesen fogadják, a kezdő honlapokat, blogokat. Nem az üres blogokra gondolok, címmel ellátva, inkább a nemrégen nyílt oldalakra. A felsorolt kategóriák az oldalaknál elérhetők.
Linkcsere részletek leírása. A linket az
üzenetek(guestbook)oldalon is lehet ajánlani. * Ha nem találnál kategóriát, akkor készülhet új.

Vendégkönyv(guestbook)

2012. augusztus 31., péntek

Lady Ann




Egy oldal, ahol bárki kielégíti az igényeit. Ha csak a szemét szeretne gyönyörködtetni, ehhez gyönyörű képek adják a látnivalót. Nem néhány darab, inkább egy gyűjtemény. A különböző ünnepekhez megfelelő szépségek.
A  kulináris élvezet keresői a recepttárban válogatnak, a finom ajánlatok között mindenki ízlése megtalálja a kedvére valót. Hasznos tanácsok a mindennapi dolgokhoz az egészségtárban.
A szellemi táplálék sem marad ki, különböző olvasnivalókkal. Régi mondák, melyek a nemzeti büszkeségünk, és a meséink, azt hiszem ehhez nem is kell több szó. Hogy a poézis is képviselje magát, hangulatos  versek és idézetek adják a kedvet az oldal többszöri látogatására.
Ha csak a weboldal díszítéséhez keres valaki elemeket, azt is megtalálhatja itt, vagy az alkotó másik oldalain. Html kódok segítenek a webszerkesztőknek, hogy az oldalukat tartalmassá tegyék. Díszítő elemek, webkészítéshez, mindet felsorolni is sok lenne.

http://ladyann.gportal.hu

2 megjegyzés:

Köszönöm a hozzászólást!




Google PageRank





linkcsere



linkcsere


Google Pagerank mérés, keresooptimalizálás

Web Link Exchange - Linkcsere